Woninginrichting voor verhuurders en particulieren

Zoekt u als verhuurder of woningcorporatie een partner voor projectmatige woninginrichting? Of wilt u als huurder of woningbezitter uw huis laten inrichten? Van der Veen Projectinrichting is specialist in inrichtingsprojecten van uniek maatwerk tot grootschalig.

Wij nemen u de zorgen uit handen

Wil u uw woning(en) laten inrichten? Wij nemen u graag de zorg uit handen. Uw wensen ideeën staan daarbij centraal. Samen komen wij tot een ontwerp op basis van uw wensen. Ook kunt u gebruikmaken van de diensten van één van onze interieurarchitecten Is het ontwerp helemaal naar wens, dan voeren we het tot in de puntjes uit.

Vloeren

U hebt bij Van der Veen keuze uit een zeer breed aanbod van vloerbedekking. Wat te denken van pvc-vloeren, recht of in visgraatmotief gelegd en verlijmd. Zoekt u een vloerbedekking voor intensief gebruik die uitstekend te reinigen moet zijn? Dan is een rubbervloer voor u misschien wel dé oplossing. En kiest u voor sfeer en warmte, denk dan eens aan tapijt, leverbaar in tapijttegels of kamerbreed. Van laminaat tot marmoleum, u vindt het bij Van der Veen.

Raambekleding


Fraaie raambekleding maakt elke kamer in de woning helemaal af. Van vitrages, inbetweens en overgordijnen tot horizontale binnenzonwering, shutters, plisségordijnen  of houten lamellen: u vindt bij ons een ruim aanbod voor alle smaken. En zoekt u buitenzonwering, bijvoorbeeld screens of uitvalschermen? Ook daarvoor kunt u terecht bij Van der Veen.

Verlichting

Van sfeerverlichting tot keuken- en leestafellicht: u kunt bij ons terecht voor energiezuinige ledverlichting om bij te werken of voor sfeer in uw interieur. Met kennis van lichtsterktes, lichtopbrengst en lichtkleur adviseren wij u graag vakkundig voor de lichtoplossingen in uw hele woning.

Wij denken creatief mee!

Onze klanten kunnen al hun vragen, wensen en problemen op het gebied van inrichting en interieur bij ons neerleggen, wij denken actief en creatief mee. Wat de vraag ook is, wij komen altijd met een verrassende oplossing.

Waarom van der veen kantoor- & speciaalmeubilair

  • Afspraak is afspraak
  • Prettige samenwerking
  • Benaderbaar, bereikbaar, betrouwbaar
  • Uw wensen en ideeën staan centraal
  • Wij denken actief mee
  • Vakkundig team
  • Wij staan voor u klaar