Verlichting.

VOLG ONS:

Compleet lichtplan met ledverlichting en -armaturen

Licht op de werkvloer is essentieel voor het goed uitvoeren van werkzaamheden in elk beroep en elke branche. Werkgevers zijn volgens het Arbobesluit verplicht om te zorgen voor goede verlichting op het werk.

Verlichting op de werkvloer

Optimale verlichting is essentieel voor de werkomgeving. Licht bepaalt niet alleen de sfeer, maar is ook wezenlijk voor een optimaal werk- en verblijfsklimaat. Met doordachte lichtsterkte, lichttoon en verdeling van lichtpunten kunnen wij voor u een optimale verlichting creëren in elke ruimte, wat het gebruik ook is.

Lichtplan

De eerste stap bij aanleg van nieuwe verlichting op de werkvloer is een doordacht lichtplan. Dit verlichtingsplan met lichtberekeningen is gebaseerd op onder meer de omvang, ligging en gebruik van de ruimte en de functie van het licht. 

Sfeerverlichting

Ledverlichting biedt heel veel mogelijkheden om speciale sfeer te creëren, dankzij de zeer vele beschikbare kleuren en de mogelijkheden die dimmersystemen bieden. Ledlampen en –lampjes zijn te integreren in het totale ontwerp, waarmee zeer verrassende effecten mogelijk zijn. 

Wij luisteren goed naar uw wensen en idee├źn en denken met u mee

Vrijblijvend informatie aanvragen 

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!