Speciaalmeubilair.

VOLG ONS:

Speciaalmeubilair, interieurbouw met een optimale mix van vorm, kleur & functie

Een vergaderzaal wordt op een andere manier gebruikt dan de entree met ontvangstbalie van uw bedrijf. En een conferentieruimte vraagt om een andere uitstraling dan de werkplekken op kantoor. Elk soort ruimte vraagt om een eigen interieur met een optimale mix van vorm, kleurstelling en functie. Met speciaalmeubilair van Van der Veen krijgt u maatwerk dat volledig is afgestemd op uw organisatie.

Elk ontwerp speciaalmeubilair is mogelijk

Hebt u een idee voor de inrichting van uw pand in uw hoofd? Of beschikt u over een compleet kant-en-klaar ontwerp van uw eigen interieurarchitect. Wij luisteren goed naar uw plannen en ideeën en voeren elk interieur uit met eigengebouwd speciaalmeubilair.

Alles kan in speciaalmeubilair

Inrichting op maat in elke ruimte. Een representatief interieur voor de gewenste sfeer en beleving zoals een warm welkom bij de balie, een handige pantry, een lockerwand op maat of een sfeervolle conferentiezaal. Elke ruimte een inrichting die exact is toegespitst op vorm en functie, het kan met speciaalmeubilair van Van der Veen.  

Voor een creatief ontwerp

Runt u een productiebedrijf? Of bent u zakelijke dienstverlener? Overheid, onderwijsinstelling, ziekenhuis of zorginstelling? Met kennis van diverse branches bedenken onze creatieve interieurbouwers graag oplossingen voor interieurs die passen bij de cultuur van uw organisatie. Zij worden graag uitgedaagd!

Wij luisteren goed naar uw wensen en idee├źn en denken met u mee

Vrijblijvend informatie aanvragen 

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!