Raam- en vloerstoffering.

VOLG ONS:

Raam- & vloerstoffering voor bedrijven en organisaties

Pleegt u nieuwbouw, verbouw of groot onderhoud aan uw winkel, horecagelegenheid, bedrijf of kantoorpand? Of wilt u uw kantoren, ontvangstruimte, school, zorgcentrum, ziekenhuis of aula opfrissen. Wij staan u terzijde met advisering en uitvoering van raam- en vloerstoffering. U zult versteld staan van het resultaat. 

Vloeren en vloerstoffering

Wilt u een nieuwe vloer? Wij kunnen uw vloerrenovatie verzorgen van A tot Z. Dat begint bij het verwijderen, afvoeren en storten van de oude vloer of vloerbedekking. Vervolgens inspecteren wij de ondervloer - onder meer op scheuren, onregelmatigheden en loszittende dekvloer – en repareren deze zo nodig of voorzien de vloer van egaline.

Leggen van de nieuwe vloer

Vervolgens leveren en leggen wij de nieuwe vloer, waarbij wij u graag adviseren in uitstraling en gebruik. Hierbij werken wij zowel rechtstreeks voor de klant als in opdracht van aannemers. Bij nieuwbouw leggen wij de vloer pas op het moment dat de deklaag voldoende droog en uitgehard is. Wij weten welke problemen er kunnen ontstaan bij een onvoldoende droge en uitgeharde deklaag en doen hieraan daarom geen concessies.

Kunststof of PVC vloer

Speciaal voor dagelijks intensief gebruik is er de kunststof of PVC vloer. Deze vloer heeft een hoge slijtvastheid en is eenvoudig te reinigen en onderhouden. Dat maakt kunststof en PVC vloeren uitermate geschikt voor onder meer scholen, zorgcentra, ziekenhuizen, winkels en kantoren. Ze zijn vochtbestendig, eenvoudig te repareren en geluiddempend. 

Nieuwe generatie tapijttegels

Zoekt u een zachte vloerbedekking, dan adviseren wij u graag in het gebruik van tapijttegels. De nieuwe generatie tapijttegels is niet van kamerbreed te onderscheiden, onder meer dankzij het leggen op een antislip ondergrond. Ze zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende stijlen, kleuren en stoffen. Bijkomend voordeel van het gebruik van tapijttegels boven kamerbreed: er is gemiddeld veel minder snij-afval, dus goedkoper in aanschaf. 

Raamstoffering

Raambekleding leveren wij in alle mogelijke soorten, formaten en kleuren. U kunt bij ons terecht voor onder meer:

  • rolgordijnen
  • vitrages
  • inbetweens
  • overgordijnen
  • verduisteringsgordijnen
  • horizontale lamellen
  • verticale lamellen
  • plissés
  • raamfolies

Wij adviseren u graag welke raamstoffering het best past bij uw stijl en ruimtegebruik.  

Wij luisteren goed naar uw wensen en idee├źn en denken met u mee

Vrijblijvend informatie aanvragen 

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!