Optimale verlichting op elke werkplek

Licht op de werkvloer is essentieel voor het goed uitvoeren van werkzaamheden in elk beroep en elke branche. Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers op elke plek in uw bedrijf of thuiswerkplek optimale verlichting hebben. Dat stimuleert niet alleen de productiviteit, dat houdt mensen gezond. U voldoet aan alle arbo-vereisten.

Verlichting op de werkvloer

Optimale verlichting is essentieel voor de werkomgeving. Licht bepaalt niet alleen de sfeer, maar is ook wezenlijk voor een optimaal werk- en verblijfsklimaat. Wij adviseren u graag over  doordachte lichtsterkte, lichttoon en verdeling van lichtpunten. Op basis van dit advies en uw wensen installeren wij voor u optimale verlichting in elke ruimte, wat het gebruik ook is.

Lichtplan

De eerste stap bij aanleg van nieuwe verlichting op de werkvloer is een doordacht lichtplan. Dit verlichtingsplan met lichtberekeningen is gebaseerd op onder meer de omvang, ligging en gebruik van de ruimte en de functie van het licht.

Sfeerverlichting

Ledverlichting biedt heel veel mogelijkheden om speciale sfeer te creëren, dankzij de zeer vele beschikbare kleuren en de mogelijkheden die dimmersystemen bieden. Ledlampen zijn te integreren in het totale ontwerp, voor zeer verrassende effecten.

Wij denken creatief mee!

Onze klanten kunnen al hun vragen, wensen en problemen op het gebied van inrichting en interieur bij ons neerleggen, wij denken actief en creatief mee. Wat de vraag ook is, wij komen altijd met een verrassende oplossing.

Waarom van der veen kantoor- & speciaalmeubilair

  • Afspraak is afspraak
  • Prettige samenwerking
  • Benaderbaar, bereikbaar, betrouwbaar
  • Uw wensen en ideeën staan centraal
  • Wij denken actief mee
  • Vakkundig team
  • Wij staan voor u klaar