Interieurbouw: speciaalmeubilair voor een fraaie, functionele inrichting van elke ruimte

Interieurbouw van Van der Veen: voor een fraaie, functionele inrichting van elke ruimte.  Speciaalmeubilair van kantoor tot congrescentrum, van vergaderzaal tot entree: elke kamer,  kantoor of zaal vraagt om een eigen interieur met een optimale mix van vorm, kleurstelling en functie. Met interieurbouw van Van der Veen krijgt u functioneel speciaalmeubilair op maat met een fraaie uitstraling.

Creatieve ontwerpen en oplossingen

Onze interieurbouwers zijn specialisten in creatieve ontwerpen en oplossingen. Uw wensen en eisen zijn daarbij altijd leidend. Bij het ontwerpen worden wij graag uitgedaagd.  Hebt u een idee voor uw inrichting? Eén van onze interieurarchitecten werkt het graag voor u uit. Of maakte uw interieurarchitect al een compleet kant-en-klaar ontwerp? Wij luisteren goed naar uw plannen en ideeën en bouwen het gewenste speciaalmeubilair voor uw interieur.

Alles kan in interieurbouw

Inrichting op maat in elke ruimte. Een representatief interieur voor de gewenste sfeer en beleving zoals een warm welkom bij de balie, een handige pantry, een lockerwand op maat, een sfeervolle conferentiezaal of een kantoortuin met akoestische elementen. Kies voor optimale verlichting en fraaie raam- en vloerbekleding. Elke ruimte een inrichting die exact is toegespitst op vorm en functie, het kan met speciaalmeubilair van Van der Veen.

Wij denken creatief mee!

Onze klanten kunnen al hun vragen, wensen en problemen op het gebied van inrichting en interieur bij ons neerleggen, wij denken actief en creatief mee. Wat de vraag ook is, wij komen altijd met een verrassende oplossing.

Interieurbouw op maat voor:

  • Horeca
  • Winkels
  • Zorginstellingen
  • Onderwijs
  • Bedrijven
  • Overheden
  • Hospitality