Raam & vloerstoffering voor zakelijk vastgoed

Voor vloerbedekking hebt u keuze uit diverse materialen. De beste oplossing hangt af van het gebruik van de ruimte. Komen er veel klanten, patiënten, medewerkers of leerlingen? Of is er sprake van gevaarlijke stoffen of hoge eisen aan hygiëne? Wij hebben voor elke zakelijke ruimte een passende oplossing voor vloer- en raambekleding. 

Kunststof-, Rubber- of PVC-vloer

Voor dagelijks intensief gebruik kunt u kiezen uit bijvoorbeeld kunststof-, rubber- of pvc vloeren. Deze vloeren zijn bijzonder slijtvast, eenvoudig te reinigen en onderhouden. Daarmee zijn deze vloeren bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld scholen, bedrijven, zorgcentra, ziekenhuizen, winkels en kantoren. Ze zijn vochtbestendig, eenvoudig te repareren en geluiddempend.

Tapijt: van kamerbreed tot tapijttegels

Zoekt u een zachte vloerbedekking met een warme, huiselijke uitstraling? Kies dan voor tapijt. U vindt bij ons zeer ruime keuze uit slijtvast tapijt in kamerbrede uitvoering of als tapijttegels. Kom naar onze grote showroom en maak uw keuze uit vele stijlen, kleuren en stoffen. 

Complete vloerrenovatie

Wij voeren uw vloerrenovatie uit van A tot Z. Dat begint bij het verwijderen, afvoeren en storten van de oude vloer of vloerbedekking. Vervolgens inspecteren wij de ondervloer - onder meer op scheuren, onregelmatigheden en loszittende dekvloer– 
en repareren deze zo nodig of voorzien de vloer van egaline. 

Raamstoffering

Goede raambekleding houdt de zon en nieuwsgierige blikken buiten en geeft elke ruimte een prettige sfeer. Bovendien maakt fraaie en functionele raambekleding maakt elke ruimte helemaal af. Van vitrages, inbetweens, shutters en overgordijnen tot horizontale binnenzonwering, plisségordijnen, houten lamellen en raamfolies: u vindt bij ons een ruim aanbod voor alle smaken. En zoekt u buitenzonwering, bijvoorbeeld screens of uitvalschermen? Ook 
daarvoor kunt u terecht bij Van der Veen. Wij adviseren u graag welke raamstoffering het best past bij uw stijl en ruimtegebruik. 

Wij denken creatief mee!

Onze klanten kunnen al hun vragen, wensen en problemen op het gebied van inrichting en interieur bij ons neerleggen, wij denken actief en creatief mee. Wat de vraag ook is, wij komen altijd met een verrassende oplossing.

Waarom van der veen kantoor- & speciaalmeubilair

  • Afspraak is afspraak
  • Prettige samenwerking
  • Benaderbaar, bereikbaar, betrouwbaar
  • Uw wensen en ideeën staan centraal
  • Wij denken actief mee
  • Vakkundig team
  • Wij staan voor u klaar