Ontmoet van der veen kantoor- & speciaalmeubilair

Van der Veen Kantoor- & Speciaalmeubilair verzorgt totaalinrichting van A tot Z. Bedrijfspanden, scholen, zorginstellingen, kantoren en woningen: wij leveren, installeren en monteren meubilair, verlichting, raamstoffering en vloerbedekking. 

Praktische, fraaie oplossingen op maat

Klanten leggen al hun wensen qua functie en uitstraling bij ons neer en wij bieden praktische, fraaie oplossingen op maat. Wij hebben alle disciplines onder één dak, inrichting van vloer tot plafond. 

Inrichtingen compleet: één aanspreekpunt, één eindverantwoordelijke, één nota

Als specialist in projectinrichting & speciaalmeubilair leveren wij het complete pakket: één aanspreekpunt en één eindverantwoordelijke voor totale inrichtingsprojecten. Dankzij alle disciplines onder één dak kunnen wij de opeenvolgende werkzaamheden optimaal op elkaar afstemmen.

Van der Veen kantoor- & speciaalmeubilair, sinds 2001

Van der Veen Kantoor- & Speciaalmeubilair werd in 2001 opgericht door Freddy van der Veen. Na een voortvarende start in Groningen, bouwden wij in 2004 een nieuw pand op bedrijventerrein de Gouden Driehoek bij Zuidbroek. Vanaf deze uitstekend bereikbare locatie - direct aan 
autosnelweg A7, op slechts een kwartiertje rijden van Groningen - kunnen wij onze klanten optimaal bedienen. Hier zette de groei van ons bedrijf door tot wat wij nu zijn: een gewaardeerde specialist in project- & 
woninginrichting en speciaalmeubilair.

Onze VCA-gecertificeerde monteurs

Onze medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal. Ons team monteurs onderscheidt zich in klantgericht vakmanschap. Zij zijn ons visitekaartje: ons gezicht naar buiten toe en de ogen en oren van onze organisatie. Wij koesteren dit prachtige team zeer trouwe technische mensen, onder meer door hen regelmatig trainingen en cursussen aan te bieden, onder meer op het gebied van nieuwe producten en technieken. Al onze monteurs zijn VCA-gecertificeerd en goed op de hoogte van arbo-richtlijnen. 

Doe inspiratie op in onze showroom

Kom inspiratie opdoen voor uw inrichting of interieur in onze grote showroom. In de ruim opgezette toonzaal van maar liefst vijfhonderd vierkante meter vindt u een gevarieerde greep uit de vele opstellingen, stijlen, kleuren en materialen. Loop lekker vrijblijvend rond of vraag één van onze medewerkers naar toelichting. Wij staan u graag te woord onder het genot van een kopje koffie of thee.