Over ons.

VOLG ONS:

Over Van der Veen Kantoor- & Speciaalmeubilair

In de branche van kantoormeubelen, projectinrichting & speciaalmeubilair onderscheidt Van der Veen Kantoor- & Speciaalmeubilair zich in totaalinrichting van A tot Z: één aanspreekpunt en één eindverantwoordelijke voor totale inrichtingsprojecten. Dankzij alle disciplines onder één dak kunnen wij de opeenvolgende werkzaamheden optimaal op elkaar afstemmen.

Trouwe klantenkring

Onze prachtige klantenkring is trouw. We zetten met succes in op langdurige klantrelaties. Dat lukt dankzij onze laagdrempelige, persoonlijke werkwijze. Wij denken mee en zijn oplossingsgericht. Wij koesteren het vertrouwen dat onze klanten in ons hebben door te staan voor wat we zeggen. Afspraak is afspraak. Onze klanten kunnen al hun vragen, wensen en problemen op het gebied van inrichting en interieur bij ons neerleggen, wij denken actief en creatief mee en komen altijd met verrassende oplossingen. 

Onze VCA-gecertificeerde monteurs

Onze medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal. Ons team monteurs onderscheidt zich in klantgericht vakmanschap. Zij zijn ons visitekaartje: ons gezicht naar buiten toe en de ogen en oren van onze organisatie. Wij koesteren dit prachtige team zeer trouwe technische mensen, onder meer door hen regelmatig trainingen en cursussen aan te bieden, onder meer op het gebied van nieuwe producten en technieken. Al onze monteurs zijn VCA-gecertificeerd en goed op de hoogte van arbo-richtlijnen. 

Sinds 2001

Van der Veen Kantoor- & Speciaalmeubilair werd in 2001 opgericht door Freddy van der Veen. Ons bedrijf begon in Groningen als specialist in kantoor- & projectinrichting met 2 medewerkers. In de loop der tijd is ons bedrijf uitgegroeid tot specialist in kantoorinrichting en speciaalmeubilair met een vast team van 9 medewerkers.

Onze locatie

In 2004, had ons bedrijf zo’n sterke positie ontwikkeld dat wij - slechts drie jaar na de oprichting – een nieuw pand konden bouwen. We kozen voor bedrijventerrein de Gouden Driehoek bij Zuidbroek, op slechts een kwartiertje rijden van Groningen. Vanaf deze logistiek perfecte locatie, direct aan autosnelweg A7 kunnen wij onze klanten perfect bedienen.

Kom eens kijken in onze showroom

In ons bedrijfspand vindt u een showroom van ruim vijfhonderd vierkante meter met daarin slechts een kleine greep van alles wat wij te bieden hebben. U vindt er een zeer doordachte selectie van kleuren, stijlen en producten, bedoeld om u een indruk te geven van wat wij voor u kunnen doen. U kunt er inspiratie opdoen die als handvat te gebruiken is als wij met elkaar in gesprek gaan. Loop gerust spontaan binnen. Maar wilt u zeker weten dat wij voldoende tijd voor u kunnen maken, maak dan even een afspraak. Wij kunnen dan alle tijd voor u nemen. 

Vrijblijvend informatie aanvragen 

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!