Akoestische oplossingen

Wilt u optimale verstaanbaarheid, bijvoorbeeld in spreekkamers, werkkamers, vergaderzalen, horecaruimtes of conferentieruimtes? Met onze fraai vormgegeven akoestische oplossingen geeft u elke ruimte extra cachet, zowel akoestisch en optisch.

Akoestische panelen

Akoestische oplossingen zijn verkrijgbaar als akoestische wand- en plafondpanelen in zeer vele vormen en kleuren. Het  is het mogelijk om de panelen te voorzien van bedrukking, bijvoorbeeld van een fraaie foto of schilderij. Zo zijn de akoestische panelen onherkenbaar, maar effectief aanwezig in uw interieur.

Akoestische elementen

Om ongestoord te kunnen werken in een ruimte met meerdere medewerkers, zijn akoestische elementen een fraaie en effectieve oplossing. Wij bieden een duurzame en fraaie lijn akoestische elementen, gemaakt van gerecyclede petflessen. De elementen zoals bureau-afscheidingen zijn op maat leverbaar in diverse kleuren.

Visuals, fotobehang uit één stuk

Wist u dat behang ook een positief akoestisch effect heeft? Wilt u gedempt omgevingsgeluid en tegelijk bijzonders doen met de uitstraling van de werkruimte? Denk dan eens aan de mogelijkheid van fotobehang. Dit is behang uit één stuk kamerhoog en kamerbreed stuk. Kies uit honderden prachtige stockfoto’s of laat fotobehang maken van uw eigen foto. Deze persoonlijke touch geeft wanden, kamers of vertrekken in elke omgeving een zeer speciale uitstraling.

Wij denken creatief mee!

Onze klanten kunnen al hun vragen, wensen en problemen op het gebied van inrichting en interieur bij ons neerleggen, wij denken actief en creatief mee. Wat de vraag ook is, wij komen altijd met een verrassende oplossing.

Waarom van der veen kantoor- & speciaalmeubilair

  • Afspraak is afspraak
  • Prettige samenwerking
  • Benaderbaar, bereikbaar, betrouwbaar
  • Uw wensen en ideeën staan centraal
  • Wij denken actief mee
  • Vakkundig team
  • Wij staan voor u klaar