Interieurarchitectuur.

VOLG ONS:

Onze interieurarchitect ontwikkelt de perfectie mix van vorm en functie

Hebt u ruimtes die ingericht moeten worden? En hebt u over uw interieurinrichting wel globale of gedetailleerde ideeën? Onze interieurarchitect vertaalt uw wensen, ideeën, gebruik, bedrijfscultuur en huisstijl in een ontwerp dat in alle opzichten past. Laat u verrassen met een design waarvan u gelijk denkt: ‘Wow! Dat is mooi!’ 

Ontwerp & advies in interieurinrichting

Onze interieurvormgever staat u bij met ontwerp en advies. Voor onze klanten is de designer een sparringpartner. In nauwe samenwerking ontwikkelt u ideeën voor interieurvormgeving en interieurbouw. Daarbij zijn onder meer een passende sfeer en lange levensduur belangrijke uitgangspunten.

Activiteitenruimte voor senioren

Een activiteitenruimte in een woon- en zorgcentrum voor senioren kreeg een nieuw interieur. Samen met deze zorginstelling kwam onze interieurstylist tot het plan voor ontwikkeling van een interieurinrichting met ‘ouderwetse’ gezelligheid. De ouderen die gebruik maken van de ruimte vinden herkenbaarheid veel belangrijker dat inrichting volgende nieuwste modetrends. Het is een ruimte voor deze groep senioren en qua stijl stonden hun voorkeuren voorop. Vormen, stijlen en kleuren uit grootmoeders tijd keerden terug in dit interieur, met een knipoog naar het moderne. En voor de zorgmedewerkers was tot in detail rekening gehouden met functionaliteit, zoals voldoende ruimte, flexibiliteit en eenvoudig schoonmaken. Dit alles leidde tot een interieur waarmee zowel de zorgmedewerksters als de senioren zeer ingenomen zijn.

Vrijblijvend informatie aanvragen 

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!